حجت الاسلام والمسلمین رستمی با تأکید بر ترویج شئون حوزوی و تربیت دینی به عنوان وظیفه اصلی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: ۵۰۰۰ طلبه فاضل در شبکه اعزام مبلغ این نهاد حضور دارند.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در دیدار با آیت الله اعرافی که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت حضور طلاب و روحانیون در فضای دانشگاه ها گفت: ورود حوزه به دانشگاه ها یک امر مستحدثه است؛ مسئله دانشگاه اسلامی یک مسئله پیچیده می باشد.
وی افزود: بر اساس اقتضائات فضای فکری و فرهنگی دانشگاه سرنخ ها و جوانه های افکار خارجی در این نهاد زودتر از سایر نهادهای آموزشی می روید.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با تأکید بر ترویج شئون حوزوی و تربیت دینی به عنوان وظیفه اصلی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: ۵۰۰۰ طلبه فاضل شامل ۳۲۰۰ طلبه آقا و ۱۸۰۰ طلبه خانم در شبکه اعزام مبلغ این نهاد حضور دارند.
وی از فعالیت بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ طلبه حق التدریسی که در دانشگاه ها به تدریس می پردازند خبر داد و گفت: ما در دانشگاه ها ۲۶۰ دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری داریم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: جریان اعتکاف دانشجویی در حال حاضر به یک جریان عمومی تبدیل شده است.
وی، با تأکید بر لزوم حضور بیشتر روحانیون در فضای دانشگاه ها افزود: در حال حاضر ۴۰ مرکز دروس حوزوی در فضای دانشگاه ها داریم که بالغ بر ۴۰۰۰ نفر دین پژوه بدون اخذ مدرک تحصیلی و فقط به دلیل علاقه شخصی در این مراکز مشغول به تحصیل علم هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی بیان داشت: متولی بزرگترین سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است که در حال حاضر قریب به ۲ میلیون نفر عضو آن هستند؛ بیشتر این افراد از قشر دانشجو هستند.
وی گفت: متون درسی مرتبط با علوم انسانی و دینی که در دانشگاه ها در حال تدریس هستند می بایست مورد بررسی و اصلاح حوزه قرار گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در دیدار رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با آیت الله اعرافی که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، گفت: این نهاد می تواند بازوی مشورتی خوبی برای حوزه در تربیت طلاب برای ورود به فضای دانشگاه ها باشد.
وی،با تأکید بر لزوم تغییر در ادبیات حوزویان متناسب با شرایط امروز جامعه، خاطرنشان کرد: باید مسئله آمادگی حوزویان برای ورود به فضای دانشگاه ها در برنامه های کلان حوزه لحاظ گردد.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان، ورود تخصصی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مسائل فرهنگی و علمی را از کارهای دارای اولویت آن دانست و گفت: این نهاد نباید صرفاً اجرا کننده برنامه های فرهنگی باشد؛ باید به امر پژوهش در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری عمق بخشید.
وی با بیان این که نیاز است طلاب برای سخت ترین شرایط در برخی دانشگاه ها آمادگی یابند گفت: می بایست در طرح های تحولی حوزه دانشگاه و دانشجویان به عنوان اصلی ترین مخاطبین در نظر گرفته شوند.