دوره رشد تابستان۱۴۰۰ مدرسه علمیه جامعه امیرالمومنین(ع) تهران در ساختمان دانشگاه پیام نور شهر رینه از توابع شهرستان آمل از ۸ تیر مصادف با ۱۸ ذیالقعده ۱۴۴۲ تا ۱۶ مرداد برابر با ۲۷ ذیالحجه، به مدت ۴۰ روز مستمر برگزار ش
چله نشینی علمی و فرهنگی طلاب مدرسه امیرالمومنین(ع)
دوره رشد تابستان۱۴۰۰ مدرسه علمیه جامعه امیرالمومنین(ع) تهران در ساختمان دانشگاه پیام نور شهر رینه از توابع شهرستان آمل از ۸ تیر مصادف با ۱۸ ذیالقعده ۱۴۴۲ تا ۱۶ مرداد برابر با ۲۷ ذیالحجه، به مدت ۴۰ روز مستمر برگزار شد.
مدرسه علمیه جامعه امیرالمومنین (علیه السلام) تهران برای دهمین سال پیاپی، اقدام به برگزاری کلاسهای تابستانی با عنوان «دوره تابستانه رشد» کرد.
این دوره، بعد از امتحانات خرداد تا اواسط مرداد طی یک دوره فشرده چهل روزه در شهرهای خوش آبوهوای همجوار تهران برگزار میشود و در آن علاوه بر فعالیتهای علمی، پژوهشی، فرهنگی برنامههای تفریحی و ورزشی نیز مورد توجه ویژه قرار می گیرد.
دوری از فضای آموزشی در تابستان برای طلاب، خسارتبار است، زیرا علاوه بر جدایی از فضای علمی، از فضای اخلاقی و معنوی حوزه نیز بیبهره میشوند. برای برطرف کردن این نقیصه، جامعه امیرالمومنین (علیه السلام) برنامهای را تحت عنوان «دورۀ رشد» برای ایام تعطیلی تابستان که حدود یکچهارم سال را تشکیل میدهد تنظیم کرده و توانسته تا حد امکان به جبران کاستیهای موجود بپردازد.
دوره رشد تابستان۱۴۰۰ در ساختمان دانشگاه پیام نور شهر رینه از توابع شهرستان آملِ استان مازندران از هشتم تیر مصادف با ۱۸ ذیالقعده ۱۴۴۲ تا ۱۶ مرداد برابر با ۲۷ ذیالحجه، به مدت ۴۰ روز مستمر برگزار شد.
برنامههای علمی:
– ارتقای سطح علمی
– انس بیشتر با قرآن و روایات از طریق کاربردی کردن دروس حوزوی بر اساس آیات و روایات
پایه اول: باب العشرة از کتاب شریف اصول کافی
پایه دوم: وصیت امام صادق (علیه السلام) به عبدالله بن جندب
پایه سوم: گزیده خطبههای امیرالمومنین (علیه السلام) در باب تقوا
– منقطع نشدن از فضای علمی و معنوی در ایام تابستان
– کشف نیروهای نخبه و با استعداد در زمینه تدریس، تحقیق و تبلیغ با فراهم نمودن شرایط به کارگیری عملی ایشان
– آمادهسازی طلاب برای حضور بهتر در کلاسهای درسی در سال تحصیلی جدید
– تقویت روحیۀ پژوهشی و طلاب و ایجاد زمینه آشنایی با منابع اصیل نحو و لغت (کتابهای شرح الرضی علی الکافیة، النحو الوافی، حاشیة الصبان علی شرح الأشمونی، سلسبیل، أوضح المسالک، علوم العربیة، مفردات راغب، مجمع البحرین، التحقیق، نهایة، المصباح المنیر، معجم مقاییس اللغة و …)
– برگزاری جلسات هدایت تحصیلی با موضوعات (شناخت جایگاه و هویت طلبگی، ضرورت تحصیل علوم اسلامی، روش مطالعه و مباحثه، تقریرنویسی دروس و …)
برنامههای فرهنگی و تربیتی:
– توجه بیشتر به امور اخلاقی و ارائه مباحث اخلاقی و اعتقادی با حضور اساتید مجرب به صورت دائمی
– ایجاد هماهنگی و انجام کارهای گروهی بین طلاب و تقویت روحیه مسئولیتپذیری
– دیدار با بزرگان و اساتید اخلاقی همچون استاد علیپور
– بازدید از مکانهای مذهبی، زیارتی و سیاحتی
– مشاوره روزانه، منظم و برنامهریزی شده توسط اساتید مجرب اخلاق
برنامههای ورزشی و تفریحی:
– اجرای هرروزه ورزش صبحگاهی
– دورههای منظم والیبال و فوتسال
– کوهنوردی دستجمعی
– برگزاری مسابقات ورزشی-تفریحی به صورت دورهای