مدیر حوزه علمیه تهران گفت: طی اقدامات و پیگیری های انجام شده، تفاهم نامه ای بین مدیریت حوزه علمیه تهران با بنیاد نهج البلاغه منعقد شد تا ان شاءالله از مهجوریت این کتاب زندگی کاسته شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدهادی رحیمی صادق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، با اعلام این خبر، اظهار داشت: مهجوریت نهج البلاغه، احادیث اهل بیت(ع) و مباحث قرآنی در جامعه و در برخی مواقع در حوزه های علمیه باعث تاسف است.
وی افزود: جامعه باید این ضعف را جبران نموده و به سمتی هدایت شود که از این مهجوریت فاصله بگیرد و در این راستا حوزه های علمیه باید پیشقدم در مهجوریت زدایی از نهج البلاغه و قرآن باشند.
مدیر حوزه علمیه تهران ادامه داد: طی اقدامات و پیگیری های انجام شده، تفاهم نامه ای بین مدیریت حوزه علمیه تهران با بنیاد نهج البلاغه منعقد شد تا ان شاءالله از مهجوریت این کتاب زندگی کاسته شود.
وی اظهار کرد: برگزاری کارگاه نهج البلاغه شناسی، ارائه اطلاعات علمی درباره این کتاب شریف، ایجاد قفسه کتاب نهج البلاغه شناسی در مدارس علمیه و تدریس آن از جمله برنامه هایی است که در این تفاهم نامه پیش بینی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق تاکید کرد: طلاب مدارس علمیه باید توجه جدی به نهج البلاغه به عنوان منبع عظیم کلمات نورانی امیرالمومنین(ع) داشته باشند. البته امیدواریم با اجرای مفاد تفاهم نامه اتفاقات خوبی در راستای مهجوریت زدایی از این کتاب شریف صورت بگیرد تا در قدم بعدی سطح جامعه و عموم مردم را نسبت به اهمیت نهج البلاغه خوانی آگاه سازیم.
مدیر حوزه علمیه تهران با بیان این که استفاده از لفظ دروس جنبی برای بعضی دروس حوزه اشتباه است، گفت: همه دروس حوزه اصلی هستند گرچه ممکن است به برخی دروس مثل ادبیات عرب بیشتر پرداخته بشود و ساعات بیشتری به آن اختصاص یابد.
وی در پایان افزود: باید این تلقی نادرست که برخی دروس فرعی و جنبی هستند از ذهن حوزویان و طلاب پاک شود، زیرا نهج البلاغه که از آن به عنوان درس جنبی یاد می شود اتفاقا جزو دروس اصلی بوده و به همان اندازه که فقه و اصول اهمیت دارند، مهم و اصلی است.