728 x 90

اجلاسیه مدیران و معاونین آموزش مدارس علمیه استان تهران برگزار شد

اجلاسیه مدیران و معاونین آموزش مدارس علمیه استان تهران برگزار شد

اجلاسیه مدیران و معاونین آموزش مدارس علمیه استان تهران با موضوع “آموزشهای کاربردی و مهارتی ” که با حضور مدیر حوزه علمیه استان حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق و معاونین این مرکز، مدیران و معاونین آموزش مدارس استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران، در روز دوشنبه 9 مهرماه 97 اجلاسه مدیران و معاونین آموزش استان در حوزه علمیه قاسم بن الحسن(علیه السلام) برگزار شد در این جلسه که مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه حجت الاسلام والمسلمین مهدی کشوری نیز حضور داشتند، این اجلاسیه با موضوع “تشریح طرح دوره های الزامی سطح یک” تشکیل گردید.

حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق در جمع مدیران و معاونین مدارس علمیه تهران طی سخنانی به ضرورت مهارت آموزی اشاره نمود و بیان داشت برای ضرورت مساله مهارت آموزی به روایتی از امام صادق علیه السلام اشاره می شود آن حضرت می فرماید: «من تعلم لله و عمل لله و علم لله دعی له فی ملکوت السمواوات عظیما» «هرکس که بیاموزد برای خدا و عمل کند برای خدا و بیاموزاند برای خدا در ملکوت آسمانها از او به عظمت یاد می شود» که همین روایت می تواند چراغ راه حوزه های علمیه باشد.

مدیر حوزه علمیه استان تهران اظهار داشت: ما در زمینه یادگیری خوب تلاش کرده ایم منتهی در انتقال آموزه های مورد نیاز، در اجتماع به نحو مطلوب عمل نکرده ایم و معلومات ما مانند آب پشت سد هست که جمع شده ولی وقتی کانال ارتباط این آب به زمین حاصلخیز و تشنه آن طرف سد نباشد نتیجه ای حاصل نمی شود ولذا این انباشت اطلاعات ما نیاز به مهارت ارتباطی دارد برای انتقال به مخاطبین.

وی در ادامه بیان داشت: حضرت آیت الله اعرافی در این مدت سفارش کرده اند مهارت ها را بطور جد دنبال کنید. به همین دلیل و اهمیت زیاد مساله مهارت آموزی لازم است جلساتی بطور جداگانه برگزار و تصمیماتی در جهت هرچه بهتر اجرایی شدن مهارت ها گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین کشوری مسئول محترم مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی پس از سخنان مدیر حوزه علمیه استان تهران ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و از فرصتی که در اختیار ایشان قرار گرفت تقدیر و تشکر نمود.

ایشان سپس با اشاره به اینکه چنانچه کسی صاحب حرفه ای شد، محل مراجعه مردم خواهد بود بیان داشت: حضرت المومنین علیه السلام در روایتی می فرماید: «ان الله یحب المحترف الامین» «خداوند شخص صاحب حرف امین را دوست دارد».

مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی ادامه داد: از همین روایت برداشت می شود برای اینکه محل مراجعه مردم باشیم، لازم است مهارت بیاموزیم.

وی اظهار داشت: چندین سال است که مهارت آموزی در حوزه انجام می شود و تلاش های خوبی در این زمینه شده که جای تقدیر و تشکر از دست اندرکاران دارد منتهی هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده ایم بر همین اساس مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی با دستور حضرت آیت الله اعرافی (دامت برکاته)تاسیس گردید.

حجت الاسلام کشوری بیان داشت: برای پرورش افرادی همچون مرحوم شیخ بهایی،علامه مجلسی و علامه حلی و… لازم به مهارت آموزی به طلاب است.

ایشان در پایان خاطر نشان کرد: اکنون در ساختار جدید، اجرای مهارت ها با همکاری معاونت آموزش می باشد و ما علاوه بر طرح الزامی مهارتی برای طلاب سطح یک برای طلاب سطح دو و سه در جهت هدایت تحصیلی هم ۷۰ ساعت مهارتی تعریف نموده ایم.

نکات مطرح شده توسط مدیران و معاونین آموزش:

۱. لازم هست به طور جدی مهارت ها پیگیری شوند تا اجرایی شوند.

۲. جلساتی با مسئولین در ستاد جهت تسهیل در امور مهارتی گذاشته شود.

۳. نیاز به تربیت اساتید مهارتی می باشد.

۴. حتی الامکان ارزشیابی مهارت ها را بصورت نمره ای نباشد.

جدیدترین اخبار

پربازدیدتری ها