با صدور بیانیهای صورت گرفت: آیتالله رشاد حملهی نظامی آلسعود به کشور یمن را محکوم کرد. متن بیانیهی آیتالله رشاد به شرح زیر است: حملهی نظامی غیرمشروع رژیم ارتجاعی آلسعود به کشور یمن، نشانهی آن است که سنت امریکايي اِعمال سیاست جنگطلبانه و «دیپلماسی زور» در جهان معاصر، در حال تبدیلشدن به رویّهای رایج در
با صدور بیانیهای صورت گرفت:
آیتالله رشاد حملهی نظامی آلسعود به کشور یمن را محکوم کرد.
متن بیانیهی آیتالله رشاد به شرح زیر است:
حملهی نظامی غیرمشروع رژیم ارتجاعی آلسعود به کشور یمن، نشانهی آن است که سنت امریکايي اِعمال سیاست جنگطلبانه و «دیپلماسی زور» در جهان معاصر، در حال تبدیلشدن به رویّهای رایج در مناسبات منطقهای و جهانی است. تجاوز آلسعود، آغاز مرحلهی جدیدی از این رویّهی ضدانسانی و مستبدانهی آمریکایی ـ اروپایی است.
این اقدام نابخردانهی رژیم آلسعود، در عین حال، بهمعنی شکست سیاست تجاوز مستقیم قدرتها در کشورها و تصمیم مستکبران بر جایگزینی «بهکارگیری ژاندارمها به جای ژنرالها» در اعمال سیاست تروریسم دولتی است، تا با اين شيوه، ضمن پیشبرد اهداف شوم خود، از خطرات و خسارات مادی و معنوی تجاوزات مستقیم، در امان بمانند، و صددرصد هزینهی این جنگها را نیز از جیب مردم منطقه تأمین نمایند.
حملهی آلسعود به انقلاب دینی و مردمی یمن، علاوه بر ایفای نقش ژاندارمی منطقهای به نیابت از امریکا و اسرائیل، و دامنزدن به جنگ خانگی مسلمانان، بنا به اشارهی کفر جهانی توسط این رژیم، نوعی فرار به جلو از بیم ابتلا به سرنوشت مشابه و کوشش برای انتقال بحرانهای داخلی این رژیم فرتوت به خارج از مرزهاست؛ اما حکومت آلسعود شکنندهتر از آن است که با چنین اقداماتی بتواند زوال خود را به تأخیر افکند. حکومتی که گرفتار جنگ قدرت میان هزارفامیلِ چپاولگر عربستان است، و شمارش معکوس روند فروپاشیاش آغاز شده است، با اعزام ارتش بزمی و نازپرورده و جنگنادیدهی خویش برای مقابله با انقلاب مردمی کشور یمن طرفی نخواهد بست، و پیامدهای این تجاوز، لاجرم دامن این رژیم را خواهد گرفت.
آیتالله رشاد در ادامه تأکید کرده است:
همپیمانان آلسعود نیز بدانند: رواج این رویّهي تجاوزگرانه، علاوه بر آنکه امنیت ملتها و استقلال و تمامیت ارضی کشورها را به مخاطره میافکند، گریبانگیر آنان نیز خواهد شد.
رئیس شورای حوزههای علمیهي استان تهران، در ادامه تصریح نموده است:
نظامیان این کشورها اندیشه کنند چرا دولتهایی که در حمله به مردم انقلابی یمن با آلسعود همراه شدهاند، طی هفتاد سال اشغال سرزمینهای اسلامی، در مقابل تجاوزات و مظالم رژیم صهیونیستی هرگز از ملت فلسطین دفاع نکردند؟ چرا در دو جنگ اخیر، کمترین کمکی به مردم بیدفاع غزه ننمودند؟ و چرا اکنون در مقابله با جنایات داعش، امکانات نظامی کشورها را به کار نمیگیرند؟ نظامیان مسلمان و میهنپرست کشورهای عربی تن به ذلتِ پیروی کورکورانهی دولتهای خود از سعودیهای بیخرد ندهند و خود را بیجا به خطر نیافکنند و جان ارزشمند خویش را ارزانی نیات هوسآلود دولتمردان سرسپرده نکنند.
ایشان همچنین افزوده است:
وظیفهی دینی و ملی ارتش و مردم مؤمن و انقلابی یمن در این شرایط خطیر و سرنوشتساز بسیار سنگین است، آنان باید از استقلال ارضی کشور و شرافت ملی خویش مردانه دفاع کنند، و توجه داشته باشند که در صورت ورود ارتش کشورهای بیگانه به وطن آنان، رهایی از اشغال سرزمینشان تا دههها ممکن نخواهد گشت؛ مسلمانان آزادهی جهان و در رأس آنان ملت ایران اسلامی نیز موظف به حمایت از مردم مظلوم و بپاخاستهی یمن هستند؛ بیشک دولت قدرتمند جمهوری اسلامی نیز برای حل دیپلماتیک و سیاسی بحران از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.